Van der Boon Auto's Alphen B.V.
  Onze vestigingen

Van der Boon Auto's Alphen B.V.

Curieweg 3 2408 BZ ALPHEN A/D RIJN (0172) 47 32 15
 
 

Veiligheid

Veiligheid staat bij Subaru op de eerste plaats. Voor zowel inzittenden als overige weggebruikers. Onder meer het lage zwaartepunt door de unieke BOXER-motor, het geprezen Symmetrical All-wheel drive systeem dat grip onder alle omstandigheden biedt en een superieure constructie zorgen voor een maximale score bij de meest recente EuroNCAP veiligheidstests. Niet voor niets heeft het Amerikaanse veiligheidsinstituut IIHS alle Subaru modellen als 2015 TOP SAFETY PICK gekroond.

 
 
 

EyeSight

Anti-Aanrijding Gaspedaalregeling
(Pre-collision Throttle Management)

Als EyeSight een obstakel signaleert voor de auto en u de transmissie in stand D zet in plaats van stand R, dan laat het Pre-collision Throttle Management System een aantal korte piepsignalen horen, knippert er een waarschuwingslampje en wordt het motorvermogen beperkt om u te helpen om een frontale aanrijding te voorkomen.

Anti-Slinger Waarschuwing en Rijstrookassistent
(Lane Sway and Departure Warning)

Als u vermoeid bent en slingerend over een rijstrook rijdt, helpt Lane Sway Warning u alert te blijven door middel van een geluid- en lichtsignaal. Lane Sway Warning werkt bij een snelheid van ongeveer 60 km/h en hoger.

 
 
 

 

 
 
 
 

Anti-Aanrijding Remsysteem
(Pre-collision Braking System)*

Het Pre-collision Braking System kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontrale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel. Als de bestuurder geen actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, dan kan het systeem het remsysteem activeren om de gevolgen van de aanrijding te beperken of, indien mogelijk, de aanrijding te voorkomen. Als de bestuurder wel actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, dan kan Pre-Collision Brake Assist de bestuurder daarbij helpen.*

*Het Pre-collision Braking System werkt mogelijk niet onder alle omstandigheden. Afhankelijk van het snelheidsverschil met andere objecten, de hoogte van het object en andere omstandigheden, wordt mogelijk niet voldaan aan alle voorwaarden die noodzakelijk zijn om EyeSight optimaal te laten werken.

Adaptieve Cruise Control
(Adaptive Cruise Control)

EyeSight handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid, zoals een conventionele cruise controle doet. Als het systeem een voorligger signaleert, dan regelt de Adaptive Cruise Control de snelheid zo dat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft, door de stand en het snelheidsverschil te bewaken. De Adaptive Cruise Control is ontworpen voor gebruik op snelwegen en vergelijkbare wegen en detecteert een voorligger en zijn remlichten.