Van der Boon Auto's Alphen B.V.
  Onze vestigingen

Van der Boon Auto's Alphen B.V.

Curieweg 3 2408 BZ ALPHEN A/D RIJN (0172) 47 32 15

Subaru Zes Sterren Polis

Als trotse Subaru rijder bent u uiteraard zuinig op uw Subaru. Mocht u toch een schade rijden dan wilt u dit professioneel en deskundig laten herstellen. De Subaru Zes Sterren Polis zorgt ervoor dat uw auto bij schade door uw Subaru dealer hersteld wordt. Zo blijft uw auto in vertrouwde handen.

De Subaru Zes Sterren Polis kent verschillende dekkingsvormen. Van een zeer uitgebreide Volledig Casco verzekering met 5 jaar nieuwwaarderegeling tot de basis WA verzekering.

Voordelen van de Subaru Zes Sterren Polis: 

  • - Uw Subaru dealer blijft uw aanspreekpunt, ook voor schadeherstel
  • - Reparatie met originele onderdelen
  • - De fabrieksgarantie blijft hierdoor behouden
  • - Scherpe tarieven met uitstekende voorwaarden

Uw verzekeringspremie zelf berekenen?

Dat kan! Met de premiecalculator berekent u in een paar stappen uw premie. Met de keuzehulp kiest u de dekking die het beste bij u past. Weet u al welke dekking uw voorkeur heeft, dan kunt u direct een keuze maken. Bent u benieuwd naar de polisvoorwaarden? Bekijk dan de voorwaarden voor de Subaru Zes Sterren polis.

Bereken hier uw premie

Dekkingsinformatie Subaru Polis

Wilt u in één oogopslag de dekkingsinformatie van Subaru Polis zien? Met de verzekeringskaarten ziet u duidelijk wat wel en niet onder de dekking van de verzekering valt. De verzekeringskaarten vindt u terug onder Downloads:

Downloads

WA
WA + Beperkt casco
WA + Volledig casco