Van der Boon Auto's Alphen B.V.
  Onze vestigingen

Van der Boon Auto's Alphen B.V.

Curieweg 3 2408 BZ ALPHEN A/D RIJN (0172) 47 32 15

Subaru staat op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Ruim aanbod trekauto’s met standaard All-Wheel Drive en automaat

Subaru grijpt de Kampeer en Caravan Jaarbeurs aan om zijn ruime aanbod trekauto’s in diverse prijsklassen te tonen en om zijn bijzondere veiligheidssysteem EyeSight te demonstreren. De tentoonstelling wordt van 12 tot en met 16 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het Japanse automerk Subaru heeft een ijzersterke reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en veiligheid. Onlangs verdiende de nieuwe Subaru Levorg de hoogste score van vijf sterren in de Euro NCAP botsproeven. Ook de overige modellen scoren steevast maximaal in internationale en onafhankelijke veiligheidstests.

Subaru heeft meer te bieden dan alleen veiligheid. Het merk heeft sterke, ruime en praktische modellen in diverse prijsklassen. Die modellen beschikken stuk voor stuk over permanente vierwielaandrijving en compacte en laag in de auto geplaatste boxermotor. Elk model beschikt daardoor over een laag zwaartepunt en extreem veel grip, ongeacht weg- en weersomstandigheden. Het rijden met een caravan wordt daardoor een stuk meer ontspannen.

Ontspannen rijden kan door de standaard automaat en EyeSight, een veiligheidssysteem dat aanwezig is op de Subaru Levorg en de Subaru Outback. EyeSight bestaat uit twee camera’s die werken als een extra paar ogen voor de bestuurder, zij houden de omgeving voor de auto in de gaten. Dreigt er gevaar, dan grijpt het systeem in, zelfs als de bestuurder niets doet.

EyeSight werkt zo goed dat de Outback en Levorg grote internationale veiligheidstests wisten te winnen. Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kunnen bezoekers zelf de kracht van EyeSight ervaren door met de Levorg of de Outback op een obstakel af te rijden. De auto’s zullen tijdig stilstaan, zonder dat de bestuurder in actie komt.

Veiligheid is belangrijk, de capaciteit om met een caravan uit de voeten te kunnen is ook een van de punten waarmee Subaru zich onderscheidt. Zo mogen de robuuste Forester en de veelzijdige Outback 2.000 kg trekken, de nieuwe Levorg 1.500 kilogram. De Forester beschikt zelfs over Trailer Stability Control, een systeem dat bij een slingerende caravan ingrijpt door de wielen van de auto onafhankelijk af te remmen. Hierdoor wordt slippen en uitbreken van een caravan tegengaan. Ook heeft de Forester automatisch niveauregeling op de achteras, waardoor de auto ongeacht zijn belading altijd vlak blijft.

Naast het hoge trekgewicht en een uitgebalanceerd onderstel zijn de koppelsterke boxermotoren een belangrijke reden om voor de Levorg, Subaru XV, Forester of Outback als trekauto te kiezen. Bij lage toerentallen is al veel kracht voorhanden en dankzij de continue variabele transmissie draait de motor altijd het optimale toerental om maximaal te presteren. Ook met een caravan aan de haak. Tel daar het riante ruimteaanbod bij op en elke kampeerder, met of zonder caravan, zal niet verder hoeven zoeken naar een auto die werk, privé en hobby op een uitstekende manier weet te combineren.

De aanwezigheid van Subaru op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is om nog meer redenen logisch te verklaren. Het Japanse merk is nauw betrokken bij het Tv-programma Kampeer TV op RTL4 en het merk gooit steevast hoge ogen in de Trekauto van het Jaar-verkiezingen van de ANWB.

Win gratis entreekaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs wordt gehouden van 12 tot en met 16 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Subaru staat met een uitgebreide stand in Hal 12 van het beurscomplex. Subaru-liefhebbers die zich aanmelden op www.subaru.nl/kampeerencaravanjaarbeurs maken kans op gratis entreebewijzen voor het evenement.

Subaru's SUV staan altijd voor u klaar

Subaru heeft een aantal sterke caravantrekkers met standaard All Wheel Drive en CVT automatische transmissie. De modellen zijn met een maximale score van vijf sterren in de Euro NCAP botstests bovendien uitermate veilig.