Van der Boon Auto's Alphen B.V.
  Onze vestigingen

Van der Boon Auto's Alphen B.V.

Curieweg 3 2408 BZ ALPHEN A/D RIJN (0172) 47 32 15

Subaru toont breed en veelzijdig modellenprogramma op AutoRAI 2015

• Nederlandse première van geheel nieuwe Levorg
• Outback belangrijkste nieuwkomer
• Forester CVT met tweeliter boxer en automaat
• Sportieve BRZ en legendarische WRX STi eyecatchers op de stand
• Alles over de Noordkaap Challenge op stand van Subaru

Subaru pakt groots uit op stand 302 in hal 11 van de AutoRAI 2015. Een centrale plaats ingeruimd voor de recent geïntroduceerde nieuwe Outback. Daarnaast staat de vernieuwde Forester met CVT-automaat op de stand, is de XV te bewonderen en natuurlijk ontbreken ook de sportieve ‘gangmakers’ van het merk, de BRZ en WRX STi, niet. Om het publiek en de Nederlandse pers alvast voorzichtig op te warmen voor zijn introductie in het vierde kwartaal van dit jaar, is de nieuwe Levorg ook kortstondig op de AutoRAI te zien. Hij zal alleen op de persochtend en de openingsdag in Amsterdam aanwezig zijn.

Outback

Ster van de show is voor Subaru de nieuwe Outback, de ultieme cross-over van het merk. De veelzijdige en ruime stationwagon is leverbaar met een 2,5 liter benzine boxermotor en een tweeliter boxerdiesel, beide standaard voorzien van vierwielaandrijving en CVT-automaat. Ook standaard is EyeSight, een revolutionair systeem dat met camera’s de omgeving en rij-omstandigheden van de auto volgt en desnoods ingrijpt als er gevaar dreigt. Mede dankzij deze voorzieningen behaalde de nieuwe Subaru Outback recentelijk de hoogste 5-sterrenbeoordeling bij de Euro NCAP botsproeven. De Outback heeft bovendien een bijzonder complete standaarduitrusting waar geen van zijn concurrenten aan kan tippen.

Forester met CVT

Ook nieuw in 2015 is de Subaru Forester met 2,0 liter benzine- of dieselmotor en Lineartronic automaat. Daarmee is de Forester voor veelrijders en voor de privé-rijder een interessante optie onder meer vanwege het comfort van een continu variabele transmissie. Wie voor diesel kiest, koopt een bijzondere combinatie. Een 148 pk sterke boxerdiesel met automaat en permanente vierwielaandrijving is uniek: geen ander model combineert deze eigenschappen met een ruim en flexibel interieur. Welke versie ook wordt gekozen, de zuinige en krachtige aandrijflijn, hoge mate van grip dankzij standaard 4WD en de nadruk op comfort en veiligheid maken van de Forester CVT een bijzonder veelzijdige SUV en een model dat met zijn trekgewicht van 2.000 kilogram uitermate geschikt is als trekauto.

Noordkaap Challenge

Subaru nam afgelopen jaar deel als hoofdsponsor van de Noordkaap Challenge. Deze 6.000 kilometer lange reis werd voor de vierde keer verreden en zamelde geld in voor de DJ’s van 3FM, die op dat moment in het Glazen Huis verbleven voor de jaarlijkse Serious Request actie. In 2014 maakte de vier deelnemende Subaru’s grote indruk met hun onverzettelijke karakter, en daarom is op de stand van Subaru op de AutoRAI een van de deelnemende auto’s te bewonderen en vertelt de organisator van de avontuurlijke trip op de stand over de winterse avonturen.

De Subaru-stand (nummer 302) bevindt zich in hal 11, de AutoRAI wordt gehouden van 17 april tot en met 26 april. Doordeweeks is de autoshow geopend van 11.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds. In het weekend zijn de bezoekers welkom van tien uur in de ochtend tot vijf uur in de middag.